EindhovenNieuwsbord.nl

Over ons

Welkom bij Eindhovennieuwsbord.nl, de website waar je al het nieuws uit de mooiste stad van Nederland kunt vinden. Ons team is altijd aan het werk om nieuws uit de buurt meteen online te kunnen zetten. Naast het plaatsen van nieuws uit Eindhoven, hebben we meerdere pagina’s die over de stad gaan. Zo hebben we een weer pagina, een funda pagina van Eindhoven en een pagina met alle restaurants in de stad.

Bij onze nieuwswebsite lees je het laatste nieuws, kun je alles vinden wat zich in deze mooie stad afspeelt en vind je heel veel nuttige informatie. Veel leesplezier gewenst namens het hele team!

Onze partners

Ons team

Benny Klinker
Hoi! Ik werk al jaren met een grote glimlach bij de redactie van Eindhovennieuwsbord.nl. Het is heerlijk om te kunnen schrijven over deze prachtige stad.

Liesbeth La Fleur
Ik werk sinds vier jaar bij Eindhovennieuwsbord.nl en ik hoop hier nog heel lang te blijven. Er hangt altijd een gezellige sfeer op kantoor. 

Bart van Dam
Ik woon al mijn hele leven in Eindhoven en ben heel blij dat ik betrokken ben bij deze nieuwskrant. Iedereen werkt hard om het nieuws uit Eindhoven goed te brengen.