EindhovenNieuwsbord.nl
  1. `Geloof me als ik zeg dat ik een van de grootsten was`: Oud-drugsbaron Janus (62) uit Eindhoven is de echte Ferry Bouman

`Geloof me als ik zeg dat ik een van de grootsten was`: Oud-drugsbaron Janus (62) uit Eindhoven is de echte Ferry Bouman

Eindhoven - Hij schoot en werd beschoten, importeerde duizenden kilo´s drugs, verdiende miljoenen, was de politie vaak te slim af, maar werd uiteindelijk flink gepakt. Een deel van dat leven zagen honderdduizenden kijkers al op Netflix. Maar in zijn biografie wordt Eindhovenaar Janus van W. (62) eindelijk...

Lees het volledige artikel bij ED.

Deel dit artikel

WhatsApp
Facebook
Twitter

Auteur

Picture of Redactie eindhovennieuwsbord.nl
Redactie eindhovennieuwsbord.nl

Nieuws door ED. Lees het volledige artikel op hun website.

Gerelateerde berichten